Voorgerechten
Asperges op zijn Vlaams
AA asperges – hoeveboter – ei

Carpaccio
Belgisch wit-blauw

Serrano ham 24 maand gerijpt    aperitief/voorgerecht                                                                   

Mergpijp gegrild       aperitief/voorgerecht                                                                                                      

Sint Jacobsvruchten ‘ Thermidor’
Witte wijnsaus – champignons – gegratineerd

Garnaalkroketten (1of2)
Grijze garnalen – panko – gefrituurde peterselie

Gegrilde gamba’s
Look

Voorgerecht als hoofdgerecht : + €4

Klassiekers uit grootmoeders keuken
Koninginnehapje
Bladerdeeg koekje – puree of frietjes

Rundstong
Madeira saus – puree of frietjes                                                                                                                           

Vlaamse stoverij
Varkenswangetjes – frietjes

Garnaalkroketten 3stuks
Grijze garnalen – panko – salade – frietjes

Vispannetje
Dagverse vis – witte wijnsaus – puree 

Hoofdgerechten
Filet mignon – Côte à l’os voor 2pers                                                                                                         

Belgisch wit-blauw – 3weken gerijpt (Supplement saus + €3 : peper, champignons of vers geklopte bearnaise )

Huisbereide americain
Rund

Gebakken rogvleugel
Kappertjesboter – puree

Gebakken zeetongen 2 stuks/3 stuks
Salade – frietjes

Visfilet van de week
Prei – puree – witte wijnsaus

Bouillabaisse
Toast – rouille – gruyère
*** Geen kinderkaart aanwezig. Extra bord + bestek : €4