Restaurant Pure lunch & dinner

Restaurant Pure lunch & dinnerRestaurant Pure lunch & dinnerRestaurant Pure lunch & dinnerRestaurant Pure lunch & dinnerRestaurant Pure lunch & dinner

Restaurant Pure lunch & dinner.

Op zoek naar een authentieke keuken met klassiekers uit grootmoeders kookboekje, dan zit je uitstekend bij Joris en Phiby in hun restaurant Pure lunch & Dinner, op de hoek van de koninklijke baan en de Heistraat, goed voor 24 zitjes in het gezellig landelijk interieur en 16 op het zonneterras.

Grote troef van het huis is het gebruik van dagverse producten : vangverse vis en de beste producten uit de polders. Chef Joris weet als slager alleen te kiezen voor uitstekende kwaliteit. En niet onbelangrijk, steeds tegen aanvaardbare prijzen. In de zaal is Phiby onvergelijkbaar. Ze vult als -oud leerling van hotelschool Ter Duinen Koksijde- met klasse de taken in van gastvrouw, sommelier en maître d’hôtel.
Samen met eega chef Joris runnen ze de zaak op een efficiënte wijze.

KLASSIEKERS
Zoek op de kaart niet naar gesofisticeerde schotels of uitheemse wijnen. In restaurant PURE luistert alles naar de naam PUUR.
Vandaar dat men het graag houdt bij precies die gerechten die men elders minder vindt. Het is dan ook genieten van een gegrilde mergpijp, rundstong in Madeira saus, koninginnenhapje, een niet te versmaden bouillabaisse of een in verse boerenboter gebakken rogvleugel met kappertjes. Grootmoeders klassieke keuken troef. Om duimen en vingers af te likken.

KEUZEMENU
Andere topper is het dagverse menu met keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten aan te vullen met een nagerecht of koffie, aan 45 euro.

Voor reservaties bel 058 51 11 13 of stuur ons een mail.

Contacteer ons